Ki lesz a 10. Ország Boltja verseny győztese?

Elindult a legtöbb hazai webáruházat megmozgató megmérettetés, idén közel 9 millió forint értékű összdíjazással!

Az Árukereső.hu szervezésében 2010-ben útjára indított Ország Boltja – a hazai webáruházak egyik legrangosabb versenye – idén 10. jubileumához érkezett. Az online vásárlási szezon legaktívabb időszakában most is a fogyasztók szavazatai döntenek arról, hogy ki az ország legnépszerűbb webshopja. Emellett szintén kiderül majd, hogy a 2020-ban gyűjtött összes vásárlói vélemény alapján, mely boltok bizonyulnak a legjobbaknak.

A hazai internetes piac volumene folyamatosan növekszik, és 2020-ban egyértelműen látszik, hogy a gazdaság különböző szegmensei közül az elektronikus kereskedelem az egyik nyertese a koronavírus-járványnak. Ennek a növekedésnek kiemelten fontos mozgatórugói azok az online üzletek, melyek folyamatos fejlesztéseikkel igyekeznek egyre magasabb szintű szolgáltatást nyújtani a fogyasztóknak. Az Árukereső.hu ezért fontosnak tartja évről évre bemutatni és díjjal jutalmazni mindazon webáruházakat, melyek kulcsfontosságúak az online piaci szektor fejlődésében.

A verseny célja, hogy az internetező közösség szavazatai és a valós fogyasztók vásárlása utáni értékeléseinek segítségével megtalálja a legkiemelkedőbb minőségű szolgáltatást nyújtó boltokat, valamint a legnépszerűbb webáruházakat, ezzel népszerűsítve az online vásárlást.

Az Ország Boltja díjakért folytatott Verseny ebben az évben is három részből áll. Népszerűségi és Minőségi díjakért 13-13 versenykategóriában, ingyenesen szállhatnak harcba a jelentkező webáruházak. A Minőségi díj kategóriagyőztesei közül legkiemelkedőbb – ahogy minden évben – idén is elnyeri az Ország Boltja fődíját is. Ez alkalommal, rendhagyó módon a helyezettek összesen közel 9 millió forint értékű nyereményben is részesülnek.

A 2019-es Ország Boltja versenyben több mint 1600 webáruház vett részt, de idén a szervezők még ennél is nagyobb részvételi jelenlétére számítanak. A benevezett kereskedők minden évben online felületeiken szólítják meg és ösztönzik szavazásra látogatóikat, így az elnyerhető díj ismertségük, saját követőbázisuk mérésében is hasznos és fontos visszajelzéssel szolgál számukra az érintett területeken.

A résztvevő webshopokra 2020. december 7-től 2021. február 9-ig bárki szavazhat az Ország Boltja weboldalon. Az internetes áruházak pedig szintén az oldalon regisztrálhatnak a versenyre.

A Minőségi kategóriában induló boltok minősítését azok az internetes felhasználók határozzák meg, akik az év során vásároltak az adott webáruházban, és kitöltöttek egy online kérdőívet, melyben értékelték a boltot, a rendelés menetét, a kiszállítást, illetve egyéb más, a vásárlási élményt meghatározó jellemzőket. Értékeléseik összesítése alapján kerülnek ki a Minőségi kategória győztesei, valamint az Ország Boltja 2020 fődíj nyertese.

A tavalyi év nyertesei itt tekinthetőek meg.

Az Árukeresőről

Az Árukereső.hu Magyarország piacvezető ár-összehasonlító oldala és egyben online vásárlási kalauza, amely 2004 óta több millió vásárlásban segítette a felhasználókat és a boltokat. Látogatói jelenleg több mint 4000 webáruház, több mint 18 millió ajánlata között válogathatnak egy felületen.

Az Árukereső.hu küldetése, hogy összegyűjtsön és könnyen összehasonlíthatóvá tegyen termékeket és árakat, melyek közül a jövőbeni vásárló a számára fontos szempontok alapján egyszerűen és gyorsan választhatja ki a neki legkedvezőbb ajánlatot. Célja, hogy a szolgáltatások folyamatos fejlesztésével, illetve kiegészítő szolgáltatások révén fokozza a vásárlási élményt és megkönnyítse a döntéshozatalt, ezzel népszerűsítve a gazdaságos és környezetbarát internetes vásárlást.

SAJTÓKAPCSOLAT

Baka László
Marketing vezető
+36-70-198-7479
baka.laszlo@arukereso.hu

Online Comparison Shopping Kft.
1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.
+36-1-370-0553
www.arukereso.hu

Váltsd meg most a jegyed 2020 legnagyobb e-kereskedelmi konferenciájára, és hozd ki a maximumot a webshopodból

Tudj meg többet az E-kereskedelemről és az Ecommerce Expóról.

Iratkozz fel és értesülj a legfrisebb információkról elsőként.

Minden jog fenntartva – Adatvédelmi nyilatkozatÁSZF – Designed with by Konverted.io