Grow Hungary with Google: a Google megújult programmal várja a magyarországi kis és közepes vállalkozásokat

A program segíti a magyar vállalkozásokat és magánszemélyeket a jelenlegi bizonytalan helyzetben.

A Grow Hungary with Google kezdeményezés célja, hogy jelentősen hozzájáruljon a magyar vállalkozások fejlődéséhez, felgyorsítsa a digitális átalakulást a jelenlegi bizonytalan helyzetben. A program workshopokkal, előadásokkal, eszközökkel, útmutatókkal segíti a helyi vállalkozásokat, közösségeket és magánszemélyeket, hogy 2021 végére erősebbé és válságállóvá váljanak.

A COVID-19 járványhoz kapcsolódó számtalan korlátozás folyamatos kihívást jelent a vállalkozások számára. A jelenlegi helyzet ugyanakkor új lehetőségeket is teremt, mivel az online fogyasztói szokások elterjedése felgyorsította a vállalkozások digitális átalakulását. A digitális technológiák, melyek lehetővé tették a távmunkát, távoktatást és az online szolgáltatások megerősödését, jelentős szerepet játszanak a kis- és középvállalkozások túlélésében.

Vállalkozás online

Tartson velünk és ismerje meg a jelenlegi helyzetre szabott programjainkat és ajánlatainkat:

  • New Generation of Founders design thinking workshop a jelenlegi bizonytalan helyzetben segíti a kis- és közepes vállalkozásokat. Fejlessze válságálló képességét, üzleti ötleteit és hozzon létre új projekteket  az egyik legismertebb startup módszertan segítségével.

  • Legyen látható az online térben. Építsen saját cégprofilt a Google Cégem rendszerében, teremtsen kapcsolatot ügyfeleivel könnyedén a Google Keresőben és a Térképen. Osszon meg fotókat, ajánlatokat és mutassa meg mi teszi cégét igazán különlegessé.
Online vállalkozás
  • Ismerkedjen meg a produktivitás növeléséhez szükséges eszközökkel és forrásokkal, amelyek segítik a vállalkozásokat a jelenlegi bizonytalan időszakban.

  • Juttassa el vállalkozását új piacokra a  díjmentes, exportot segítő Market Finder eszköz segítségével, mely hasznos információkat, országszintű adatokat, fogyasztói statisztikákat és személyre szabott javaslatokat nyújt vállalkozásának a nemzetközi piacra lépéshez.

” A Grow Hungary with Google a magyarországi Google programok folytatása, kiterjesztése és adaptálása a helyi iroda megnyitása óta eltelt több mint 10 év alatt. A legnagyobb kezdeményezés a 2016-ban elindított Digital Workshop, amelyen keresztül a Google több mint 130.000 vállalatot és magánszemélyt képzett a digitális készségek területén. A Grow with Google kezdeményezés programjain keresztül felgyorsítjuk ezt a ritmust, és a jövő év végére arra törekszünk, hogy további 50.000 magyarnak segítsünk az álláskeresésben, vállalkozása digitalizálásban és a növekedésben “- mondta Boros Botond, a Google Google marketing vezetője.

“A világjárvány által létrehozott válság felgyorsította a technológia használatát: most a technológia képes enyhíteni a válság hatását. Az új Grow Hungary with Google tervünk fő célja az ország támogatása a gazdasági fellendülés és a digitális átalakulás felgyorsításában. korábbi elkötelezettségeinken alapul, és közös erőfeszítés, amelyet csak együtt lehet megvalósítani. Új készségek, új eszközök és új szokások már segítenek a jövőben való eligazodásban. Bízom benne, hogy az új programok további cégeknek és magánszemélyeknek segítenek “– tette hozzá Bíró Pál , A Google Magyarország vezetője.

GROW WITH GOOGLE

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben indította el a Grow with Google országos programot. Ahogy eddig, 2021-ben is, az előadások mellett új gyakorlati workshopokat is indítunk. A program célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy piacukat és bevételeiket az online területen is növelhessék.

Váltsd meg most a jegyed 2020 legnagyobb e-kereskedelmi konferenciájára, és hozd ki a maximumot a webshopodból

Tudj meg többet az E-kereskedelemről és az Ecommerce Expóról.

Iratkozz fel és értesülj a legfrisebb információkról elsőként.

Minden jog fenntartva – Adatvédelmi nyilatkozatÁSZF – Designed with by Konverted.io